Πρωτάθλημα Enduro Νοτίου Ελλάδας 2018, 3ος αγώνας, Σπάρτη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο τρίτος αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Enduro Νοτίου Ελλάδας στη Σπάρτη, με 69 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και εν γένει καλό καιρό – πλην των τελευταίων ωρών που είδαν τη βροχή να κάνει την εμφάνισή της.

Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Ε1 – Ο Αθανάσιος Κατσαντώνης (ΚΤΜ) επικράτησε των Δημήτριου Καρπούζη (Yamaha) και Παναγιώτη Κορδονούρη (Honda).

E2 – Νικητής αναδείχθηκε ο Άρης Πυρλής (Honda) με δεύτερο τον Γεώργιο Ανδρεαδάκη (ΚΤΜ) και τρίτο τον Χρήστο Θεοδοσόπουλο (Yamaha).

Ε3 – Ο Ευστάθιος Ρούσσης (Gas Gas) ήταν ο νικητής της κατηγορίας, μπροστά από τους Νικόλαο Φλώρο (Beta) και Νίκο Τσεπέρκα (Husqvarna).
ΕExpert – Ο Παναγιώτης Κακολύρης (Yamaha) επικράτησε των Μιχαήλ Ντουζένη (Honda) και Γεώργιου Μανωλίδη (Yamaha).

EHobby – Νικητής ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστοδούλου με Gas Gas, με δεύτερο τον Πέτρο Βιδάλη (ΚΤΜ) και τρίτο τον Αντώνιο Δελλατόλα (ΚΤΜ).

ΕΝ – Μόνο δύο αναβάτες έλαβαν μέρος σε αυτήν την κατηγορία, με τον Στέφανο Φράγκο (Yamaha) πρώτο και τον Βασίλη Δερματά (ΚΤΜ) δεύτερο.

ES – Ο Φώτιος Αλεξόπουλος (Beta) τερμάτισε στην κορυφή της κατηγορίας, μπροστά από τον Ναθαναήλ Κολεύρη (ΚΤΜ) και τον Θεόδωρο Αντωνιάδη (Beta).

Junior Sprint – Μοναδικός συμμετέχων της κατηγορίας ήταν ο Κωνσταντίνος Γεροντάκης με Beta RR 125.

Πηγη bikeit.gr

4 Likes

@photocellsp είδες; Ο Γεροντάκης junior με τη Beta! Τον πήγε ο μπαμπάς στη Σπάρτη την Παρασκευή, πάει σφαίρα ο μικρός. Μπράβο.:+1:

Ανεμος ειναι ο Κώστας!!