Διάφορα "θεματάκια" σχετικά με το forum

Γιώτη, κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει (ίσως σχετίζεται με την απώλεια δικαιωμάτων σε κάποιος διαχειριστές) είναι πως παλιότερα όταν πάταγα το παπάκι (@) εμφανιζόντουσαν όλοι και επέλεγα ποιόν θα διαλέξω (ώστε να του απευθύνω το λόγο). Τώρα εμφανίζονται μόνο οι @STF, @pan, @Corki, @MoNiker, @Mitch και @Lefkadios

Στεφανε εχω την εντυπωση οτι απλα ειναι αδυνατον να βγαζει ολη την λιστα των μελων.

Υποθετω οτι πριν μας εβγαζε ολους γιατι ημασταν λιγοι. Μετα την εισοδο του Λαμπρου και του spyg, αλλαξε και βγαζει εναν περιορισμενο αριθμο. Φαντασου να το ειχαμε “ελευθερο” το φορουμ και να ειχε χιλια μελη… θα στους εβγαζε ολους?

Μήτσο νομίζω πως έβγαζε τους 9 και τώρα βγάζει 6. Ίσως κάνω και λάθος.
Απλά αναρωτήθηκα μήπως λόγω διαχειριστικής ιδιότητας έβγαζε αυτόματα τους 9 όταν πάταγες απλώς το @

Οπως και να’χει πατοντας το πρωτο γραμμα του μελους που θες στο βγαζει αμεσως. Δεν ειναι κανα θεμα νομηζω. Ακομα και ολους να τους εβγαζε, καποια στιγμη θα ηταν αδυνατο να τους βγαλει ολους.

Η πλατφορμα απο οτι εχω καταλαβει λητουργει σαν σοσιαλ μιντια. Και στο facebook δε σου βγαζει ολα τα ονοματα των φιλων σου, ειναι αδυνατον

…απλά αναρωτήθηκα αν έχει να κάνει με τη περίπτωση του konkost (απώλεια δικαιωμάτων).

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί για το ποιες ΟΜΑΔΕΣ μπορείς να αναφέρει κάποιος. Αυτό είναι περισσότερο για να μην μπορούν τα νέα μέλη να αρχίσουν να σπαμάρουν τους διαχειριστές και τους μοοντεράτορες γράφοντας πχ @staff.

Για μέλη ισχύει αυτό που λέει ο @Mitch. Αν ξεκινήσεις και γράφεις τα πρώτα γράματα τότε σου προτείνει όσους το nickname ξεκινάει από αυτά τα γράμματα αλλά πάντα με μία μικρή λίστα για να μην χάνεσαι.

Κλειδώθηκε το ημερολόγιο μοτοσυκλέτας?

Ναι. Το κλείδωσα μόνο για αυτούς που δεν έχουν κάνει log in.

Και τώρα το ξεκλείδωσα