Αυτοκόλλητα μηχανής

Το αυτοκόλλητο μπορεί να “ντύσει” τη μηχανή μας για λόγους καλύτερης εμφάνισης, προστασίας ή ακόμη και για να “καλύψει” τις διάφορες μικρό εκδορές που έχει υποστεί από τις χωμάτινες επισκέψεις και όχι μόνο.

Έτσι στο παρόν μπορούμε να βάζουμε ότι έχουμε εντοπίσει ή ότι θεωρούμε χρήσιμο ώστε να υπάρχει συγκεντρωμένο.

Ξεκινώ βάζοντας έναν σύνδεσμο (link) από την Ιρλανδική MOTOCAL που κατασκευάζει αυτοκόλλητα για μηχανές (κυρίως Off Road και On/Off) με κύριο χαρακτηριστικό ότι έχουν έτοιμα templates για μεγάλη γκάμα μοτοσυκλετών και σου δίνουν τη δυνατότητα να παραγγείλεις επί μέρους τμήματα και όχι υποχρεωτικά πλήρη κιτ. Επίσης αν έχεις λίγη φαντασία και μια υποτυπώδη δεξιοτεχνία μπορείς να σχεδιάσεις τα δικά σου graphics.

Δοκιμασμένη πλέον από εμένα με πολύ καλή ποιότητα αλλά και καλές τιμές η MOTOCAL, της οποίας την ιστοσελίδα θα δείτε εδώ: https://app.motocal.com/app/#/interview
Ουσιαστικά ολόκληρη η ιστοσελίδα είναι μια εφαρμογή (app) και αφού επιλέξεις ή σχεδιάσεις τα αυτοκόλλητα του γούστου σου μπορείς να τα βάλεις στο καλάθι και να τα αγοράσεις ή να συμπληρώσεις το e-mail σου και να σου σταλεί ένας σύνδεσμος ο οποίος θα σε παραπέμπει πάντα στα επιλεγμένα ή σχεδιασμένα από εσένα αυτοκόλλητα σου.
Αυτοκόλλητα άνω των 20,00€ έχουν δωρεάν μεταφορικά.

3 Likes

Μια άλλη ανάλογη ιστοσελίδα είναι αυτή της Ιταλικής ΗΥΕΝΑ.
Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη. Μάλλον έχει μεγαλύτερη γκάμα έτοιμων σχεδίων αλλά επιτρέπει και αυτή παρεμβάσεις.
Πολύ πρόχειρα είδα πως είναι ελαφρώς ακριβότερη και αν και δε σε υποχρεώνει να πάρεις πλήρη κιτ, εντούτοις δίνει κάποια υποχρεωτικά ζεύγη (π.χ. φτερό εμπρός και πίσω υποχρεωτικά).

Ο σύνδεσμός της είναι: http://www.hyena.it/it/home

3 Likes