Τακάκια

Τι βάζετε;

Την τελευταία φορά πήρα κάποια μάρκα Mekapses από τον μότο μάντνες αλλά μάλλον είναι πολύ σκληρά γιατί το φρένο θέλει αρκετή δύναμη για να πιάσει, οπότε σκέφτομαι να τα αλλάξω…

Η αλήθεια είναι πως με το Σουζούκι δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα… σίγουρα δεν είμαι φουλ ικανοποιημένος από τα μπροστινά τακάκια, αλλά περιμένω να τελειώσουν και μετά να τα αλλάξω. Εξάλλου στο χώμα κάνουν καλά τη δουλειά τους. Τα πίσω τα είχα αλλάξει μαζί με τη δισκόπλακα (xgear)… απλά οκ.
Στο Τρανσαλπ φοράω CL (Carbone Lorraine) και μπορώ να πω πως είναι ισάξια με τα μαμά και τα βρίσκω καλύτερα από τα αντίστοιχα Brembo που είχα βάλει την προηγούμενη φορά.

Τα Carbone Lorraine τα ειχα βαλει μια φορα στο ΤΑ Πααααρα πολυ καλα αλλα μονο αφου ειχαν ζεσταθει Αυτο σημαινει οτι για κοντινες αποστασεις τυπου σπιτι-δουλεια δεν μου εκαναν Δεν λεω οτι δεν φρεναραν αλλα αν δεν ειχαν ζεσταθει αρκετα δεν το εκαναν ικανοποιητικα
Μεχρι στιγμης για μπροστα προτιμω τα μαμα nissin Πισω βαζω galfer τα οποια ειναι ακριβως τα ιδια με τα EBC (ιδιος κωδικος)

Τα φρένα είναι για τις κότες …

3 Likes

Παρόλα αυτά στο εξάρ έχω βάλει μπροστά premier και πίσω braking (urban λεγονται).
Τα μπροστινά είναι μια χαρά,το πίσω θέλει πολυ δύναμη για να πιάσει.Δεν ξέρω αν είναι αυτό που λέει παραπάνω ο @pan μήπως είναι σκληρά γιατί έχω την εντύπωση ότι έχω ξαναχρησιμοποιησει τα ίδια στο παρελθόν χωρίς πρόβλημα.
+1 στα CL,όσες φορές έχω χρησιμοποιησει είχα μείνει ικανοποιημένος.Το φαινόμενο που λέει ο @konkost περί ζέσταματος το είχα παρατηρήσει στα EBC HH που είχα σε στρητ μηχανάκι (φτου φτου μακριά από εσάς :stuck_out_tongue_winking_eye: ).Στην πόλη ήταν απλά ανεκτά αλλά μόλις ζεσταινόντουσαν σε γρηγορη οδηγηση στραμπούλαγα τα καραμπαλίκια μου στο ντεπόζιτο.