Πιο καλή η μοναξιά

Δεν ήξερα που να το βάλω και το έριξα εδω

Προειδοποίηση!! : στο παρόν θα βαρεθείτε να βλέπετε το εξάρ μου :laughing:

Μιας και το προηγούμενο (αλλά και το ερχόμενο ΣΚ) δεν είχα την δυνατότητα για μια καλή βόλτα με τα ρεμάλια της παρέας είπα να την κάνω μοναχικά αρχές της εβδομάδας.
Αρχικός προορισμός ήταν η Αρβανίτσα Βοιωτίας επειδή όμως έπρεπε να είμαι σχετικά νωρίς στην βάση μου είπα να ξεκινήσω και όπου με βγάλει.
Επειδή κανένα απο τα δυο κοντέρ δεν δουλεύει (τι πρωτότυπο …) τοποθέτησα το προηγούμενο βράδυ το μεγάλο ντεπόζιτο για να μην έχω την έννοια της βενζίνης και έβαλα και το φέρινγκ* για να φαίνεται ωραίο το μηχανάκι στις φωτογραφίες :joy: .
*Για να μην κρυώνω το έβαλα :yum:

Για ζέσταμα έπιασα χώμα στον Τιτάν για να ακολουθήσω την διαδρομή που βγάζει στο Φίχθι.Αυτό το μικρό κομμάτι έχει καταστραφεί τόσο πολύ που σε ένα δυο σημεία δεν ξεχώριζα καν που πάει η διαδρομή.

Απο εκεί έφτασα στην Οινόη και μπήκα στον χωματόδρομο που οδηγεί προς Κρύο Πηγάδι.Πολύ ωραία διαδρομή που επιτρέπει μεγάλες ταχύτητες (για χώμα ε :upside_down_face: ) αλλά κινήθηκα σχετικά χαλαρά γιατί με γεμάτο το 23άρι ντεπόζιτο το μπροστινό λάστιχο όσο να’ναι τραβάει μεγαλύτερο ζόρι …

Λίγο πριν τις Πλαταιές μπήκα σε έναν χωματόδρομο που αποδείχτηκε βούρκος.
Για να μην κολλάνε οι λάσπες στα λάστιχα υπάρχει η τεχνική του φουλ γκαζιού αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο του ‘‘Too much Braap is bad for the bones’’ όπου σέρνεσαι με μπλοκαρισμένους τροχούς για μέτρα (πριν σαβουριαστείς).
Επειδή το σημείο είναι κατηφορικό ακολούθησα την τεχνική ‘αργά βαδίζω ζωή κερδίζω’ όσπου το μηχανάκι κόλλησε και δεν πήγαινε ουτε μπρος ούτε πίσω.

Με την αποπάνω εικόνα μπήκαν καινούργιες ιδέες στο μυαλό μου :rofl:

Έβγαλα τα πολλά πολλά με ένα ξύλο και ξεκίνησα την ηρωική οπισθοχώρηση :upside_down_face:.
Γυρνάω το εξαρ στα χέρια ενω οι μπότες μου απο την λάσπη έχουν βαρύνει επιπλέον 5 κιλά έκαστη,
Καβαλάω το μηχανάκι και άρχιζω να ανηφορίζω ,η κλίση υπο κανονικές συνθήκες είναι ελάχιστη αλλά εμένα μου φάνηκε Γολγοθάς.
Το μηχανάκι να ανεβάζει στροφές και να πηγαίνει πόντο πόντο,έβαλα τα πόδια κάτω και η κατάσταση βελτιώθηκε …τώρα πήγαινε ενάμισυ ενάμισυ πόντο :sweat_smile: .
Με αυτά και με εκείνα βγήκα στον δρόμο και κατευθύνθηκα στις Πλαταιές για ανασυγκρότηση,Στην άσφαλτο πρόσφερα και ωραίες εικόνες στους παρακείμενους οδηγούς πετώντας λάσπες απο εδω και απο εκεί ενω η αλυσίδα έτριζε αφου όλοι οι κρίκοι είχαν στουμπώσει απο την λάσπη.

Με το που σταματάω στην πλατεία του χωριού ακούω μια φωνή να φωνάζει το όνομα μου (για την ακρίβεια το nickname).Ώπα λέω μας πιάσανε, ήταν ο Λεωνίδας με το μαύρο τζιες 1150 που έκανε κάποιες εργασίες στην παρακείμενη Εκκλησία.
Κάτσαμε στο καφέ και κουβεντιάσαμε κάμποση ώρα για καθημερινότητα,βόλτες και αφού αποχαιρετηθήκαμε ξεκίνησα Δυτικά για να περάσω πάνω απο τον Αγ.Βασίλειο και την παραλία της Λιβαδώστρας

Απο εκεί κατευθύνθηκα Βόρεια προς Λεύκτρα για να πιάσω παράλληλα το κανάλι του Μόρνου και έπειτα έπιασα κομμάτι του Ελικώνα προς το χωριό Ευαγγελίστρια.

Selfie για να δείξω ότι δεν είμαι ρομπότ :laughing:

Η διαδρομή σε αυτά τα σημεία ήταν πολύ ωραία με βρεγμένα χώματα και τις απαραίτητες λασπολακούβες για παιχνίδι

Λίγο πριν την Ευαγγελίστρια έχει μια πηγή με παγκάκια οπου έκανα στάση για νερό και κολατσιό,είναι το σημείο που σε παλιότερη βόλτα ο @konkost μύρισε κάτι κοψίδια που έψηνε μια παρέα και έμεινε πίσω για να τα τιμήσει :stuck_out_tongue_winking_eye: .
Σταμάτησε και ένας κυνηγός,πιάσαμε λίγο το μπίρι μπίρι και μετά μεσω Ευαγγελίστριας το έκοψα για επιστροφή προς τα πίσω.Δεν έπιασα τον στόχο να φτάσω Αρβανίτσα αλλά who fucking cares :beers:

13 «Μου αρέσει»

Καλή η βόλτα δεν λέω… αλλά μόνοι μας δεν ανεβαίνουμε στο βουνό …:wink:

:beers:

1 «Μου αρέσει»

10 αναρτήσεις συγχωνεύθηκαν σε ένα υπάρχον νήμα: Mountain alone (κατά το Home alone)

:joy::joy::joy::joy:

:joy::joy::joy::joy:

:joy::joy::joy::joy:

Εχεις γινει μεγαλο τρολλ. :joy:

Τακανες τα χιλιομετρακια σου κουφαλιτσα. Καλα ξηγηθηκες :v:

1 «Μου αρέσει»

Αντε ρε παιδιά και μια Τεταρτη. Να μπορώ κι εγώ.